Долма і голубці - улюблені багатьма страви традиційної національної кухні. На жаль, їх приготування забирає досить багато часу - кожен голубець або долму необхідно вручну згорнути в акуратний рулетик, закритий з обох сторін. Якщо неакуратно згорнути всього один голубець, то фарш розпливеться по всій каструлі і зовсім зіпсує зовнішній вигляд соусу і всього блюда в цілому. Однак, якщо у вас на кухні є пристрій для загортання долми і голубців, кожен окремий апетитний циліндрик буде виглядати ідеально і не розвернеться при готуванні.
Долмер для голубців являє собою пластикову підставку, на якій покладена міцна гнучка стрічка. Вона заправляється в бігунок, що ковзає по основі. Ця проста конструкція формує ідеальний циліндрик з виноградного або капустяного листа з порцією фаршу всередині.
Працює машинка для загортання долми вкрай просто - промитий водою лист винограду або капусти укладається на стрічку між лапок бігунка, в наявну на підставці виїмку кладеться ложка начинки. Після цього плавним рухом бігунок переміщується вперед до упору і в приймальний лоток випадає циліндрик голубця або долми з акуратно закритими торцями.
Після кожного застосування інструмент для загортання голубців необхідно розібрати на окремі частини і вимити вручну або в посудомийній машині.
Простий і зручний апарат для загортання голубців суттєво полегшить роботу господині і перетворить процес приготування улюбленої страви в задоволення.
Как пользоваться?
- Помещаем готовый лист на ленту, закрепляем.
- Кладем в выемку начинку.
- Проводим кареткой до упора. Лист с начинкой выпадет в специальный отсек.
Відгуки покупців (4)
Олег
Голубцы получаются очень аккуратные, готовятся очень быстро
Елена Кузнецова
С этим устройством голубцы стало готовить гораздо быстрее, супер!
Дмитрий
Качество хорошее, использую для голубцов, недостатков не обнаружил никаких
Светлана
Раньше уставала сильно очень когда работала все руками и вручную, сейчас после покупки освоилась и проще некуда